«Καλό, αν μας δυσκολέψει το Περιστέρι»

Το τελευταίο τεστ πριν τη συμμετοχή του στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας θα αποτελέσει -πιθανότατα- για τον Παναθηναϊκό ο αυριανός αγώνας με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν τη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ 88-60 και πάνε αύριο στα
Δυτικά Προάστια με στόχο να κάνουν το 2-0 και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, ώστε στη συνέχεια να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στην προετοιμασία τους για το μεγάλο ραντεβού της Βαρκελόνης.«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί το Περιστέρι είναι εξαιρετική ομάδα. Δουλεύουν συνεχώς μέσα στον αγώνα, προετοιμάζουν πολύ καλά το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να παίξουν σίγουρα καλύτερα το Σάββατο απ΄ό,τι στο πρώτο παιχνίδι», επισήμανε στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Σύμφωνα με την ποιότητα που έχουν ως ομάδα θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν πολύ και αυτό πιστεύω είναι πολύ καλό για εμάς. Είναι κάτι που θέλουμε και θα χρειαστεί να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι για να κερδίσουμε», κατέληξε ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Νικ Καλάθης είπε από τη μεριά του: «Πήραμε τη νίκη στον πρώτο αγώνα, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη μία για να κάνουμε το βήμα που θέλουμε στον Α΄ γύρο των πλέι οφ. Το Περιστέρι είναι μία καλή, σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στο 2-0. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι υπάρχει και το φάιναλ-φορ στη συνέχεια, ότι θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο παρκέ, αλλά στο μυαλό μας επιβάλλεται για την ώρα να βρίσκεται μόνο το Περιστέρι».
Keywords
Τυχαία Θέματα