Ηττήθηκε στον τελικό η Εθνική γυναικών πόλο

Την δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά της Ουτρέχτης κατέλαβε η Εθνική Γυναικών, η οποία στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής ηττήθηκε από τη διοργανώτρια Ολλανδία με 10-11.

Στη βαθμολογία, ισοβάθμησαν με την Ουγγαρία και την Κίνα στους 3 βαθμούς, αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, βρέθηκαν στη 2η θέση.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 11-10

Οκτάλεπτα: 4-0, 2-5, 3-1, 2-4

Οι σκόρερ: Ξενάκη

3, Ρουμπέση 2, Κώτσια 2, Τσουκαλά 1, Στ. Χαραλαμπίδη 1, Ι. Χαραλαμπίδη 1

Η βαθμολογία (ΤΕΛΙΚΗ)

Ολλανδία 9
Ελλάδα 3
Κίνα 3
Ουγγαρία 3

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, σημείωσε : «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, σε αυτά τα πρώτα επίσημα μας παιχνίδια. Μας μένουν ακόμα τρία παιχνίδια,στο Θέτις Καπ, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Καρπενήσι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεχτήκαμε κάποια επιπόλαιαγκολ σε όλα τα παιχνίδια στην Ολλανδία, τα οποία δεν έπρεπε να δεχτούμε. Χρειαζόμαστε αρκετή βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αποδεικνύεται ότι οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές. Στο Καζάν, τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Μπορούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να πετύχουμετο βασικό μας στόχο, που είναι η μεγάλη διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν».

Keywords
Τυχαία Θέματα