Ισοπαλία στη Βέροια

Η αναμέτρηση στην Ημαθία ανάμεσα στη Βέροια και στην Καλλονή ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1). Οι γηπεδούχοι, που είχαν δύο δοκάρια, άνοιξαν το σκορ με τον Καλτσά (8'), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χουάνμα (16').
Όγδοο σερί παιχνίδι κατά το οποίο η Καλλονή αγνοεί τη νίκη. Τουλάχιστον πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Βέροιας, η οποία για τρίτο διαδοχικό ματς έμεινε μακριά από το τρίποντο. Η ''Βασίλισσα του Βορρά'' πίεσε πολύ τους νησιώτες όσο περνούσε η ώρα, αλλά κατέστη ανέφικτο
να σκοράρουν για δεύτερη φορά.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι που τη... γλίτωσαν, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κλείστηκαν στα καρέ τους, αλλά άντεξαν στην πίεση. Προσπάθησαν κάποιες στιγμές να βγουν στην αντεπίθεση, αλλά οι ''κυανέρυθροι'' τους ανέκοψαν.

Η Καλλονή λοιπόν, παρά τις σημαντικές απουσίες των Μανούσου και Λεοζίνιο, τσίμπησε τον βαθμό και επιστρέφει στη βάση της ξέροντας ότι έκανε καλή προσπάθεια.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτ. Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Πρ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γ. Κάλοφογλου (Θεσπρωτίας), Κ. Χαρίσης (Γρεβενών)

ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν (63' Άρσε), Καλτσάς, Παυλίδης (72' Κάμπορα), Μπαργκάν (81' Γεωργιάδης), Μπεν.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Χωριανόπουλος (82'), Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μίνγκας (73' Καμαρά), Χουάνμα (84' Μπαρέρα).

Γκολ: Καλτσάς (8') - Χουάνμα (16')

Κάρτες: Μπατιόν (18'), Βέρτζος (90') - Καλτσάς (23')
Keywords
Τυχαία Θέματα