Ημερίδα για την Υγεία

Ημερίδα με θέμα Αθήνα: Κοινωνική αλληλεγγύη και Υγεία διοργανώνει σήμερα ο Δήμος Αθηναίων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί με χαιρετισμούς της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλλιόπης Γιαννοπούλου και του Αντιδημάρχου Ενδοδημοτικής Αποκέντρωσης Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη.

Η Ημερίδα θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν οι
δράσεις που αφορούν στην Κοινότητα (Σχολεία, Λέσχες Φιλίας), οι συνεργασίες με αντίστοιχους φορείς όπως Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, ΤΕΙ Επισκεπτών Υγείας, κλπ, δηλαδή ό,τι αφορά στην Προαγωγή Υγείας, καθώς και οι δράσεις - υπηρεσίας όλων των τμημάτων Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα Δημοτικά Ιατρεία στους δημότες (ασφαλισμένους και μη), οι συνεργασίες με φορείς όπως Πανεπιστήμιο, Ιατρική Σχολή κλπ, δηλαδή ότι αφορά στην Αγωγή Υγείας.

Στις 12.30 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με εκπροσώπους της ΥΠΕ, του ΕΟΠΥΥ και των Συμμάχων Υγείας που θα αφορά στα Μνημόνια Συνεργασίας του Δήμου με τους παραπάνω φορείς.
Keywords
Τυχαία Θέματα