Η βραδιά του Οτσόα

Ο μύθος τον ήθελε να έχει έξι δάχτυλα! Απέναντι στη Βραζιλία, όμως, ο Γκιγιέρμο Οτσόα έμοιαζε με την... θεά Κάλι! Ο Μεξικανός πορτιέρο σταμάτησε μόνος τη «σελεσάο» και χάρισε χρυσό βαθμό (0-0) στην ομάδα του. Ρεσιτάλ απο τον τερματοφύλακα του Μεξικό λοιπόν στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου, με το οποίο άνοιξε η δεύτερη αγωνιστικη της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

Ρολά κατέβασε, στις τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν οι οικοδεσπότες για να πετύχουν ένα γκολ! Και τα κατάφερε. Κράτησε το μηδέν και μαζί το Μεξικό στο μονοπάτι της πρόκτισης. Με έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική

απέναντι στους Κροάτες οι Αζτέκοι θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Και η Βραζιλία; Πνιγμένη απο το άγχος να δείξει και να αποδείξει πράγματα. Δεύτερο σερί ματς που έμεινε μακριά απο εκείνο που φαντάζονται οι περισσότεροι οτι μπορούν οι οικοδεσπότες να εμφανίσουν στο χορτάρι. Η βαθμολογική συγκομιδή όμως είναι καλή. Οπότε σε πρώτη φάση, ο στόχος για πρόκριση στους "16" μοιάζει απόλυτα εφικτός.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Φρεντ (68' Ζο), Νεϊμάρ, Όσκαρ (84' Γουΐλιαν), Ραμίρες (46' Μπερνάρντ), Λουίζ Γκουστάβο.

Μεξικό: Οτσόα, Ροντρίγκες, Μάρκες, Ερέρα (76' Φαμπιάν), Λαγιούν, Ντος Σάντος (84' Χιμένες), Μορένο, Γουαρδάδο, Περάλτα (73' Τσιτσαρίτο), Αγκιλάρ, Βάσκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα