Η «βασίλισσα» και η...αλεπού

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Ρεάλ Μαδρίτης, στην επιστροφή της...αλεπούς των Final 4, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει τους Τούρκους στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μέχρι που θα φτάσει όμως η πρωτάρα Φενέρ; Η απάντηση θα δοθεί στις 22:00το βράδυ στο παρκέ, απέναντι στην οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης που έχει να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης του τροπαίου εδώ και 20 χρόνια. «Ιστορική στιγμή για τη Φενέρ και για τους περισσότερους παίκτες από μας. Αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε

τον τίτλο. Δεν ήρθαμε για τουρισμό, αλλά για να παλέψουμε», σχολίασε ο Σέρβος στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Νίκος Ζήσης και ο Γιάν Βέσελι, είναι οι μοναδικοί που έχουν εμπειρία Final Four από την Φενέρ, όπως και το «κομπιούτερ», της ομάδας, Εμίρ Πρέλντζιτς. Η τουρκική ομάδα, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και θα στερηθεί των υπηρεσιών του περυσινού πρωταθλητή Ευρώπης με την Μακάμπι, Ρίκι Χίκμαν.

Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η πίεση που υπάρχει είναι δεδομένη και μένει να φανεί αν τελικά φέτος -μετά από δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς- θα καταφέρει ο Πάμπλο Λάσο να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή! «Πάντα προσπαθούμε να κατακτούμε τον τίτλο. Αν κερδίσουμε θα είναι πολύ σημαντικό για μας και θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι για αυτο», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο head coach της Ρεάλ. Ο ισπανός τεχνικός, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και θα στηριχτεί κυρίως στην εκπληκτική γραμμή των «κοντών», Φερνάντεθ, Γιούλ, Ροντρίγκεθ και Κάρολ, στον δυναμισμό που του δίνουν οι φόργουορντ του, Ματσιούλις και Ρίβερς, αλλά και την πλειάδα επιλογών στους ψηλούς, Αγιόν, Μπουρούση, Σλότερ και Μειρί.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Χρίστος Χριστοδούλου (Ελλάδα), Ρόμπερτ Λοτερμόσερ (Γερμανία) και Σάσα Πουκλ (Σλοβενία)



Keywords
Τυχαία Θέματα