Η ώρα του Σπανούλη

Η μέρα του Σπανούλη έφτασε. Το μεσημέρι πραγματοποιείται το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για να συζητηθεί εάν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Σε αυτό το ραντεβού δεν θα είναι παρών ο ατζέντης του αρχηγού του Ολυμπιακού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, εξέλιξη που δεν είναι καθόλου αρνητική για τους «ερυθρόλευκους», καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Σέρβο

μάνατζερ και τους χειρισμούς του οι οποίοι οδήγησαν στην απώλεια του Κάιλ Χάινς.

Ο V-Span δεν έχει αποφασίσει το οτιδήποτε για το μέλλον της καριέρας του, προτού ακούσει την πρόταση του Ολυμπιακό. Δεν ισχύουν ούτε τα περί συμφωνίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που φέρεται να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο, ούτε με την Μπαρτσελόνα που ισπανικά μέσα μιλάνε για συμφωνία με τον παίκτη.

Ο Σπανούλης σέβεται τους προέδρους των ερυθρόλευκων και αναγνωρίζει πως πλήρωναν τεράστια ποσά σε δύσκολες οικονομικά εποχές για να τον έχουν στο ρόστερ της ομάδας. Η κατάληξη της υπόθεσης πιθανώς να μην έρθει σήμερα, αλλά ο Σπανούλης δεν δείχνει την διάθεση να βάλει τον εαυτό του σε διαδικασία πλειστηριασμού και εφόσον εξασφαλίσει αυτά που επιθυμεί, θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα