Η ώρα της αλήθειας

Η ώρα της αλήθειας για τον Ολυμπιακό έφτασε. Στις 19:00, ΕΤ1, novasports 1, ο πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην O2 Arena του Λονδίνου, στην προσπάθεια του να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της Euroleague.

Οι

Ρώσοι, θεωρούνται το φαβορί του ζευγαριού, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και να εξιλεωθούν με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μπορεί να θεωρείται αουτσάιντερ αλλά βρίσκεται στο Λονδίνο για να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να ανατρέψει τα εις βάρος της προγνωστικά και να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει στην διάθεση του, τους από καιρό τραυματίες Μάντζαρη και Μαυροειδή, αλλά θα μπορεί να αξιοποιήσει τον Σερμαντίνι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο πλευρό των ερυθρόλευκων θα βρίσκονται περισσότεροι από 3000 οπαδοί του οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον σπρώξουν με τις φωνές τους στη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα