Η νίκη φέρνει σωτηρία

Το παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής είναι αυτό του Πλατανιά με την Καλλονή στα Περιβόλια στις19:30-Νovasports1.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού αλλά βρίσκεται σε κατάσταση καλύτερη από τον Πανθρακικό καθώς το πρόγραμμα του είναι τέτοιο που θα του δώσει όπως και να έχει 6 βαθμούς. Οι δύο ομάδες που ουσιαστικά θα δώσουν τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία είναι αυτές οι δύο. Η απόσταση που τις χωρίζει στη βαθμολογία είναι 6 βαθμοί, με τον Πανθρακικό να είναι στους 34 και τον Πλατανιά στους 28. Όμως οι Κρητικοί έχουν παιχνίδι με ΟΦΗ

και Νίκη Βόλου άρα δεδομένους 6 βαθμούς. Ο Πανθρακικός από την άλλη μεριά έχει δύσκολο πρόγραμμα και έτσι σήμερα οι Κρητικοί θέλουν μία νίκη για να έχουν το πάνω χέρι.

Από την άλλη μεριά η Καλλονή δεν καίγεται για τους βαθμούς γιατί έχει «εξασφαλίσει» την παραμονή στην κατηγορία ενώ η απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ είναι αρκετά μεγάλη και άρα δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά. Βέβαια ο Πλατανιάς θα έχει πολλές απουσίες καθώς λείπουν λόγω τραυματισμών οι Γουνδουλάκης, Κουλιμπαλί, Μαχλέλης, Τζιλβάν και Τσουράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα