Η Μαρινόπουλος Α.Ε βραβεύει την καινοτομία

Σε ειδική εκδήλωση πουπραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο ΜουσικήςΑθηνών, η Μαρινόπουλος Α.Ε. βράβευσε τουςνικητές του Προγράμματος ΚαινοτομίαςΕλληνικού Προϊόντος, σηματοδοτώνταςτην ολοκλήρωση της συγκεκριμένηςενέργειας της εταιρίας.

Στόχος να στηρίξει τουςΈλληνες παραγωγούς και να αναδείξειτον πλούτο και τη μοναδικότητα τωνπροϊόντων της ελληνικής γης.

Η Μαρινόπουλος

Α.Εεπισκέφτηκε τις Σέρρες , την Πελοπόννησο,τη Θεσσαλία, την Κρήτη, την ΚεντρικήΜακεδονίακαι πρόσφατα τη Θράκη, τηΔυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

Συνολικά στο πρόγραμμαέχουν συμμετάσχει 349 Έλληνες προμηθευτέςκαθώς και 7.021 εργαζόμενοι της ΜαρινόπουλοςΑ.Ε που απασχολούνται στα 371 καταστήματαεταιρίας στις περιοχές αυτές.

Υλοποιήθηκε ο ΔιαγωνισμόςΚαινοτομίας Ελληνικού προϊόντος μεστόχο να δημιουργηθούν νέα καινοτόμαπροϊόντα σε όλη τη χώρα, δίνοντας τηνευκαιρία στους παραγωγούς να δουν τιςπρωτοποριακές ιδέες τους τοποθετημένεςπρος πώληση στα ράφια των καταστημάτωνγια έξι μήνες.

Βραβεύτηκαν οι 7 νικητέςτου Προγράμματος Καινοτομίας ΕλληνικούΠροϊόντος. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ.Θανάσης Σκόρδας, τόνισε ότι «αυτό πουχρειάζεται σήμερα η ελληνική οικονομία,οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι Έλληνεςπαραγωγοί, δεν είναι να προσπαθήσουμενα περιορίσουμε τον ανταγωνισμό. Αλλάνα δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε οανταγωνισμός να λειτουργήσει σωστά,προς όφελος όλων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλοςτης Μαρινόπουλος Α.Ε κ. JeromeLoubere, δήλωσε σχετικά: «Ηαποστολή μίας μεγάλης εταιρίας είναινα αποδέχεται την ευθύνη της στηνκοινωνία και να δεσμεύεται απέναντιτης για δράσεις ποιότητας, υπευθυνότηταςκαι προοπτικής σε βάθος χρόνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα