Η Κέιτ Μίντλετον στέλνει στα δικαστήρια το Closer

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ εγκάλεσαν στα γαλλικά δικαστήρια το περιοδικό Closer για "προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής" μετά τη δημοσίευση των "τόπλες" φωτογραφιών της πριγκίπισσας στην Προβηγκία.

Αυτό έγινε γνωστό από πηγές που πρόσκεινται στην υπόθεση.

Το Closer δημοσίευσε στη σημερινή του έκδοση σε πέντε σελίδες και κατ' αποκλειστικότητα

δεκαπέντε περίπου φωτογραφίες του ζευγαριού που κάνει ηλιοθεραπεία σε μια στη βεράντα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Λιμπερόν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πολλές φωτογραφίες που ελήφθησαν με τηλεφακό δείχνουν τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ γυμνόστηθη. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες έχουν παρθεί με τηλεφακό και είναι θαμπές, όμως δείχνουν ξεκάθαρα το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει μπάνιο σε πισίνα έπαυλης ενός ανιψιού της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ στην Προβηγκία της Γαλλία, όπου το ζευγάρι πέρασε μερικές ημέρες.

Το παλάτι αρνείται να σχολιάσει τις φωτογραφίες του Closer, που είναι φανερό ότι τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ιδιωτικών στιγμών, σε ιδιωτικό χώρο, με την αιτιολογία ότι μένει να εξακριβωθεί αν η γυμνόστηθη εικονιζόμενη είναι πράγματι η Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο οποίος εν μέρει κατηγορεί τους παπαράτσι για τον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, επιδιώκει πάντοτε την προστασία της συζύγου και την προσωπική τους ζωή, πέρα από τις επιβεβλημένες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Αναμένεται να φανεί αν το Μπάκινχαμ θα προχωρήσει σε νομική ή άλλου τύπου δράση εναντίον του περιοδικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παπαράτσι προσέφεραν τις επίμαχες φωτογραφίες σε βρετανικές ταμπλόιντ οι οποίες αρνήθηκαν να τις δημοσιεύσουν, με την αιτιολογία ότι συνιστούν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του ζεύγους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα