«Η κάλπη θα βγάλει μήνυμα συνεργασιών»

«Η ίδια η κοινωνία μας στέλνει το μήνυμα της συνεννόησης» τόνισε σε συνέντευξή του στο Action 24, ο πρόεδρος της ΝΔ, προβλέποντας ότι το μήνυμα της κάλπης θα είναι μήνυμα συνεργασιών.

«Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος, εφόσον είναι πρώτο κόμμα. Το ζητούμενο είναι η υλοποίηση συγκεκριμένων δεσμεύσεων για τις οποίες πρέπει να συνεννοηθούμε» τόνισε ότι όταν το εθνικό συμφέρον
καλούσε, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου και Φλωράκης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι παρότι τον είχαν παραπέμψει λίγες μέρες πριν.

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για την πρόωρη προσφυγή τις κάλπες, ενώ μίλησε και για μία νέα Αριστερή Πλατφόρμα που γεννιέται στο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος το κείμενο των 53.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι αγνόησε τις συνεννοήσεις για μία κοινή ευρωπαϊκή πολιτική. "Η Ελλάδα εξέπεμψε το μήνυμα «περάστε απέναντι»" σημείωσε ενώ συνεχάρη την υπηρεσιακή κυβέρνηση που σε 2-3 μέρες έκανε -όπως είπε- όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε 7 μήνες.

Παράλληλα ανέφερε ότι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα πήγαινε ο ίδιος στα νησιά που έχουν το πρόβλημα Θεωρώ όμως ότι θα παρερμηνευτεί η επίσκεψή μου ως προεκλογική υποκρισία» τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα