Η Γουίγκαν των άκρων

Το Σάββατο άφησε άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη κερδίζοντας στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, την Σίτι. Το βράδυ της Τρίτης όμως για την Γουίγκαν δεν είχε... άλλο θαύμα. Η ήττα απο την Άρσεναλ με 4-1 για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σφράγισε τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ. Η Γουίγκαν έμεινε στους 35 βαθμούς, η Σάντερλαντ που είναι μια θέση πάνω έχει 39β. και με μια αγωνιστική να απομένει όλα τελείωσαν. Υποβιβάστηκε μαζί με την Ρέντινγκ και την ΚΠΡ. Του χρόνου λοιπόν θα παίζει στην Ευρώπη,

αλλά και στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Για την Άρσεναλ τώρα. Με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε στην 4η θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από την Τότεναμ, έτσι την τελευταία αγωνιστική αν νικήσει την Νιούκαστλ μέσα στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ θα παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Απέναντι στη Γούιγκαν δύο γκολ πέτυχε ο Ποντόλσκι και από ένα οι Γουόλκοτ και Ράμσεϊ, ενώ και τα τέσσερα ήταν ασίστ του Καθόρλα!

Η Τότεναμ υποδέχεται την Σάντερλαντ, η οποία είναι αδιάφορη πλέον και με νίκη θα βγει αυτή 4η αν δεν νικήσει η Άρσεναλ.


Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μάντσεστερ Σίτι, μία μέρα μετά την απόλυση του Ρομπέρτο Μαντσίνι και με τον Μπράιαν Κιντ στον πάγκο, νίκησε με 2-0 στην έδρα της Ρέντινγκ, με τέρματα των Αγκουέρο και Ντζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα