«Η Ελλάδα βγήκε δυνατή από την κρίση»

«Είμαιπεπεισμένος οτι η Ελλάδα βγήκε δυνατήαπο την κρίση», δήλωσε ο πρωθυπουργός σεκοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζοζέ Μπαρόζο. Αναφερόμενοςστην ελληνική οικονομία, ο Αντώνης Σαμαράςεπισήμανε οτι «έχουμε εντυπωσιακέςεπιδόσεις όχι μόνο στα δημοσιονομικάαλλά και σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» Τηναισιοδοξία οτι θα υπάρξει θετική έκβασημε την τρόικα έως το τέλος του έτουςεξέφρασε ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση στις Βρυξέλλες

και τη συνεδρίασητου κολλεγίου των επιτρόπων το οποίοενημέρωσε για τις προτεραιότητες τηςελληνικής προεδρίας. Τόσοο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Μπαρόζο επισήμανανοτι δεν υπάρχει αδιέξοδο στις συζητήσειςμε την τρόικα ενώ ο πρόεδρος της Κομισιόνδήλωσε εντυπωσιασμένος απο τις προσπάθειεςτης Ελλάδας υπογραμμίζοντας οτι η χώραβρίσκεται στα τελευταία μέτρα ενόςμαραθωνίου.Παράλληλα δήλωσε πεπεισμένοςοτι η Ελλάδα θα βγει απο την ύφεση το2014.

ΟΈλληνας πρωθυπουργός επισήμανε οτιέχουμε εντυπωσιακές επιδόσεις όχι μόνοστα δημοσιονομικά αλλά και σε διαρθρωτικέςμεταρρύθμισεις και διαβεβαίωσε οτι δενθα υπάρξει μεταρρυθμιστική κόπωση στοτέλος της προσπάθειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα