«Η Ελλάδα πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο»

Θετικήχαρακτηρίζει την εικόνα που αποκόμισεμέχρι στιγμής από τις επαφές του στηνΟυάσιγκτον, ο διοικητής της Τράπεζαςτης Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στοπλαίσιο της ετήσιας συνόδου του ΔιεθνούςΝομισματικού Ταμείου και της ΠαγκόσμιαςΤράπεζας. «Όλοι θεωρούν πια ότι η Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του ΔΝΤ,πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Και αυτό έχει σημασία και όλοι ενδιαφέρονται αυτή η πρόοδος να συνεχιστεί» δήλωσε

ο πρώην υπουργός Οικονομικών, για την εικόνα που αποκόμισε από τις μέχρι τώρα επαφές του στην Ουάσιγκτον.Για αύριο έχει προγραμματιστείσυνάντηση των κυρίων Στουρνάρα καιυπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη,με την επικεφαλής του Διεθνούς ΝομισματικούΤαμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωναμε την Καθημερινή, ο πρωθυπουργός ΑντώνηςΣαμαράς, αμέσως μετά την ανακοίνωση τουαποτελέσματος των στρες τεστ τωντραπεζών, στις 26 Οκτωβρίου, θα στείλειεπιστολή στην Κριστίν Λαγκάρντ, με τηνοποία θα ζητά τη διακοπή του προγράμματος τουΤαμείου και την παραίτηση της Αθήναςαπό τις εκκρεμείς δόσεις του 2015-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα