Ταλαιπωρία δίχως τέλος

Έκτη ημέρα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας καθώς οι εργαζόμενοι στο μετρό πραγματοποιούν και σήμερα 24ωρη απεργία παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που έκρινε παράνομες τις κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Στην Αθήνα παρατηρείται ιδιατέρως αυξημένη κίνηση στους κεντρικούς άξονες της πόλης. Ακινητοποιημένα έως τις 4 το απόγευμα λεωφορεία,

τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη κοινή συνεδρίαση των σωματείων στα μέσα μεταφοράς, χωρίς τη συμμετοχή για την ώρα του σωματείου του Μετρό.

Αντιπροσωπεία εργαζομένων του μετρό έχει συναντήσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Όφελος όλων είναι να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι», δήλωσε, μιλώντας στον Α984 και τον Τάκη Καμπύλη, ο εργατολόγος, Κωστής Παπαδημητρίου. Παράλληλα, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη δήλωση Χατζηδάκη περί ενδεχομένου επιστράτευσης των απεργών, ενώ τόνισε ότι η απεργία αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα.

Για δηλώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα και «απειλές» του υπουργού ενάντια στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, την ίδια στιγμή που οι μεταφορές σε όλα τα επίπεδα με την ακολουθούμενη πολιτική σταδιακά συρρικνώνονται και διαλύονται, έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα