Γκέλα η Γιουνάιτεντ, οκτάσφαιρη Τσέλσι

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχασαν βαθμούς στην έδρα της Σουόνσι (1-1), ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν πάρτι, διαλύοντας την Άστον Βίλα με 8-0.
Μπορεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Σουόνσι, για τη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, να ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Εβρά, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Μίτσου στο 29'. Παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές είχαν δύο δοκάρια, δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, επιτρέποντας στη συμπολίτισσά τους Σίτι να μειώσει τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Εντελώς διαφορετική υπόθεση ήταν το ματς της Τσέλσι με την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έδωσε μια παράσταση για έναν ρόλο, συντρίβοντας με 8-0 την Άστον Βίλα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", κλείνοντας το 2012 με τον ιδανικότερο τρόπο και επιτυγχάνοντας αρκετά ρεκόρ. Ήταν η ευρύτερη νίκη στην καριέρα του Ισπανού τεχνικού των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά κι ένας αγώνας με ιδιαίτερη σημασία για τον αρχηγό της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος συνδύασε την 500ή εμφάνισή του στην Πρέμιερ Λιγκ με το 130ό του γκολ στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Συνολικά επτά παίκτες έγραψαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, με τον Τόρες να κάνει την αρχή μόλις στο 2' και να ακολουθούν οι Λουίζ, Ιβάνοβιτς, Λάμπαρντ, Ραμίρες (δις), Πιαζόν και Αζάρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα