Γιαννιώτης: «Το χρωστούσα στην Ελλάδα»!

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το μεσημέρι ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Αντώνης Φωκαΐδης και ο Νίκος Γέμελος και έκαναν το «Ελευθέριος Βενιζέλος»... γαλανόλευκο.
Θερμή υποδοχή τους επιφύλαξε ο κόσμος, αλλά και οι εκπρόσωποι της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, Χριστόδουλος Χούμας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης, Νίκος Κραουνάκης.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 10 χιλιομέτρων, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας,
αναφέροντας: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έρχεσαι στη χώρα σου με μετάλλια στις αποσκευές, είναι ο,τι καλύτερο. Νιώθω πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μια προσπάθεια αρκετών χρόνων, η οποία βγήκε σ’ αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».
«Νιώθω ότι έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου σ’ αυτό το κομμάτι που λέγεται ελληνική κολύμβηση και open water και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό», ενώ για το μετάλλιο που δεν ήρθε στην Ολυμπιάδα σχολίασε: «Είναι ένα μετάλλιο το οποίο χρωστούσα στην Ελλάδα από πέρυσι, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες αυτό το μετάλλιο, κάτι που δεν κατάφερα πριν ένα χρόνο».
Ο Σπύρος Γιαννιώτης δοκιμάστηκε στα 25 χιλιόμετρα για πρώτη φορά στην καριέρα του και ανέφερε σχετικά με το γεγονός: «Στα 25 χιλιόμετρα πιστεύω τα πήγα καλά. Έκανα ένα λάθος προς το τέλος και έχασα το βάθρο. Δεν έχω κολυμπήσει ξανά τόσα χιλιόμετρα και στο τέλος του αγώνα ένιωθα άτρωτος. Πονούσα πολύ, αλλά κατάφερα και ξεπέρασα τον πόνο, δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου έτσι. Ήταν κάτι τρομερό, θα έχω να το λέω στη ζωή μου αυτό, ότι κολύμπησα τόσο μεγάλη απόσταση και με επιτυχία»
«Όσον αφορά το Ρίο, αυτή τη στιγμή πάω χρόνο με τον χρόνο. Είμαι πολύ μακριά από την Ολυμπιάδα, θέλω να νιώθω χρόνο με τον χρόνο ότι είμαι καλά. Αν νιώθω καλά το 2015, εκεί θα το κυνηγήσω. Είμαι ευτυχής που έχω κάνει τόσες επιτυχίες στην καριέρα μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα