Για το όνειρο απόψε η εθνική

Στη Βραζιλία χτυπά σήμερα η καρδιά της Ελλάδας. Στις 11 το βράδυ, η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο της φάσης των 16 για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας στον αγωνιστικό χώρο της «Αρένα Περναμπούκο» έγινε κάτω από σφοδρή βροχόπτωση. Οι ουρανοί του Ρεσίφε άνοιξαν, με αποτέλεσμα δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονταν εντός γηπέδου, να το εγκαταλείψουν.

Οι ευχές του μικρού Τζέι στον Σαμαρά και

την Ελλάδα

Φορώντας μπλούζα με τη σημαία της Ελλάδας ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά, Τζέι Μπίτι, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Έλληνα επιθετικό.

Ο μικρός Τζέι εύχεται στο ίνδαλμα του να σκοράρει στο ματς με την Κόστα Ρίκα και εύχεται η Εθνική ομάδα να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εν τω μεταξύ, η Βραζιλία και η Κολομβία πέρασαν ήδη στη φάση των 8, συνθέτοντας το πρώτο μεγάλο ζευγάρι των προημιτελικών.


Η Κολομβία απέκλεισε την Ουρουγουάη επικρατώντας 2-0 και η Βραζιλία τη Χιλή, επικρατώντας 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Εν τω μεταξύ, μικροεπεισόδια μεταξύ οπαδών ξέσπασαν έξω από το στάδιο Μαρακανά μετά το τέλος του αγώνα της Κολομβίας με την Ουρουγουάη. Δύο οπαδοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα