Εντάσεις στην Προανακριτική

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Μαρίας Παντελή, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ενώ για αύριο έχει κληθεί ο πρώην γγ του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Η συνεδρίαση της Προανακριτικής ολοκληρώθκε μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πρόεδρου της Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον κ. Μαρκογιαννακη, που νωρίτερα την είχε παρακινήσει να τελειώνει με τις ερωτήσεις της, του είπε «χρωστάτε να μας πείτε ποιος ήταν ο πατέρας σας». «Οι γονείς μου είναι νεκροί, προσβάλλεις βάναυσα την μνήμη τους, είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου», ήταν η οργισμένη απάντηση του κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διέκοψε την συνεδρίαση.

Για συστηματική προσπάθεια του κ. Μαρκογιαννάκη δια των προσβολών και εκχυδαϊσμών να αποπροσανατολίσει και να αποτρέψει τη εξέταση μαρτύρων, έκαναν λόγο συνεργάτες της κ. Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα, καταθέτοντας η Μαρία Παντελή διέψευσε ότι υπήρξε δικαιούχος του λογαριασμού των 550 εκατ. δολαρίων της «λίστας Λαγκάρντ» και αρνήθηκε ότι γνώριζε για συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε διάφορα funds που διαχειριζόταν η εταιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα