Φραστική επίθεση στον Μιχελάκη

Τονυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκηκαι τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη, προπηλάκισε στους διαδρόμους της Βουλήςομάδα βουλευτών της Χρυσής Αυγής μεεπικεφαλής τους Νίκο Μίχο και ΗλίαΚασιδιάρη. Οιβουλευτές επιτέθηκαν στον κ. Μιχελάκημε χυδαίες εκφράσεις όπως «ρουφιάνοι» και «αλήτες», ενώ τοναπείλησαν λέγοντας πως «θα μπείτε φυλακήγια εσχάτη προδοσία». Στησυνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίοντου!

Υβριστική επίθεση δέχθηκαν

στο διάδρομο, έξωαπό την Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Λίγο αργότερα και ενώ κόσμος είχε μαζευτεί γύρω από τους κ.κ. Μιχελάκη και Σηφουνάκη, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης πλησίασε κατηγορώντας τους βουλευτές της κυβερνητική πλειοψηφίας για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό ότι από στιγμή σε στιγμή διαβιβάζεται στη Βουλή αίτημα για την άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής που δεν είναι υπόδικοι. Οι απειλητικές ύβρεις ακούστηκαν στο διάδρομο έξω ακριβώς από την είσοδο της Ολομέλειας, μέσω της οποίας εισέρχονται τα μέλη της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα