Φλόριντα: Αλιγάτορας σε γήπεδο του γκολφ

Λίγο περισσότερο... προσεκτικοί έπρεπε να είναι οι συμμετέχοντες σε έναν αγώνα γκολφ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, την Τετάρτη, καθώς ένας απρόσκλητος επισκέπτης έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο.

Ένας αλιγάτορας, το μήκος του οποίου έφτανε τα 4 μέτρα, εισέβαλε στο γήπεδο του γκολφ, στο Ίνγκλγουντ, με τις φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

O αλιγάτορας

έκανε τη... βόλτα του τις προηγούμενες ημέρες στο γκαζόν του «Myakka Pines Golf Club», με τους αρμόδιους πάντως να μην πανικοβάλλονται, αλλά να διοργανώνουν κανονικά το τουρνουά γυναικών που είχε προγραμματιστεί, με τη συμμετοχή περίπου 100 ατόμων.

Ορισμένες από τις συμμετέχουσες υποστήριξαν ότι είδαν ξανά τον αλιγάτορα να περιφέρεται σε γωνιές του γηπέδου, με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Μίκου Ζάντα, να είναι καθησυχαστικός.

«Αν σταματήσουμε να παίζουμε λόγω των αλιγατόρων, θα μείνουμε χωρίς παίκτες», δήλωσε ο Ζάντα, προσθέτοντας ότι ένας ακόμα μεγαλύτερος αλιγάτορας με το παρατσούκλι «Big George» επισκεπτόταν τα γήπεδα για χρόνια, μέχρι το θάνατό του.

Σύμφωνα με το Ζάντα, σχεδόν καθημερινά μπορεί κανείς να δει αλιγάτορες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ωστόσο καμία επίθεση δεν έχει συμβεί από την ίδρυση του κλαμπ, πριν από 37 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα