Φινάλε με νίκη (1-0) οι Ελπίδες

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 η Εθνική Ελπίδων. Επικράτησε με 1-0 της Κύπρου και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γιάννης Ποτουρίδης με σουτ πίσω από τη σέντρα!!!«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών, αν αναλογιστούμε ότι προέρχονται οι περισσότεροι από την προηγούμενη Εθνική Νέων. Στην αρχή του αγώνα ήμασταν επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα και
την εμφάνιση στη Βοσνία, όμως γρήγορα ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και νικήσαμε δίκαια» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας.

ΕΛΛΑΔΑ: Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός, Μπάλλας, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Κατίδης (73΄ Μπακασέτας), Σταφυλίδης, Φουρλάνος (46΄ Πέλκας), Διαμαντάκος (60΄ Βέλλιος)

ΚΥΠΡΟΣ: Ιωάννου, Δημητρίου, Οικονόμου, Περικλέους (37΄ Δημοσθένους), Οικονομίδης (70΄ Πιτταράς), Σωτηρίου, Ευσταθίου, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Εγγλέζου, Φυλακτού (63΄ Σάββα)
Keywords
Τυχαία Θέματα