Φ. Γεννηματά: Είναι ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

Τη συμμετοχή όλων όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στον προοδευτικό, σοσιαλιστικό, δημοκρατικό πολιτικό χώρο στις διαδικασίες της προγραμματικής συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα γίνουν τους επόμενους μήνες, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο συνέδριο του δικτύου της Άννας Διαμαντοπούλου "Greece Forward-Προοδευτικές Λύσεις για το Σήμερα και το Αύριο".

"Η προοδευτική μας πρόταση θέλουμε

να είναι ο καταλύτης σε ένα μεγάλο ρεύμα πλειοψηφίας που δεν θα είναι άλλοθι και δεκανίκι είτε στους νεοφιλελεύθερους και συντηρητικούς της ΝΔ, είτε στις λαϊκίστικες, θολές, δήθεν αριστερές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε η κυρία Γεννηματά και επανέλαβε:"Είναι η ώρα να πάρουμε όλοι τις αποφάσεις μας, να αφήσουμε τους εγωισμούς και την αναζήτηση ρόλων και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή η πρόσκληση από εμένα είναι ανοιχτή,διαρκής, καθαρή. Απευθύνεται σε όλον τον χώρο".

Η κυρία Γεννηματά επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν είναι αριστερή πολιτική η διαχείριση της απελπισίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, προσθέτοντας ότι οι πολίτες καθημερινά χάνουν από τις συντάξεις, τα επιδόματα και τις παροχές.

Τέλος, η κυρία Γεννηματά επέμεινε ότι η χώρα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ μέσω της τόνωσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της διαμόρφωσης σταθερών συνθηκών για προσέλκυση νέων επενδύσεων, ενώ παρουσίασε και το σχέδιο του κόμματος για την προώθηση μεταρρυθμίσεων με προοδευτικό πρόσημο στον τομέα της οικονομίας, της δικαιοσύνης, της παιδείας και του πολιτικού συστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα