Έξοδος με κινητοποιήσεις

Από στεριά θάλασσα και αέρα κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Κι αν η απεργία των ναυτεργατών έληξε τα μεσάνυχτα, η σημερινή των εργαζομένων στα ΚΤΕΛ προκαλεί ανησυχία στους ταξιδιώτες.  Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν συνεχόμενες απολύσεις και μονομερή καταγγελία της Συλλογικής Σύμβασης τους ιδιοκτήτες οι οποίοι επιμένουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στα δρομολόγια,
ενώ έχουν ζητήσει και τη συμβολή της Αστυνομίας, καθώς οι απεργοί δηλώνουν αποφασισμένοι να στήσουν μπλόκα σε όλους τους σταθμούς. Στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση στον σταθμό του Κηφισού.

Σε επιφυλακή βρίσκονται σήμερα τα Λιμεναρχεία Πειραιά , Ραφήνας και Λαυρίου, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των ταξιδιωτών του Πάσχα, που εγκλωβίστηκε στην Αθήνα λόγω της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ ταξιδεύουν σήμερα με 22 δρομολόγια για νησιά του Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Κρήτη και 100% πληρότητα. Αυξημένη από νωρίς το πρωί η κίνηση στον Πειραιά.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η έξοδος των εκδρομέων Πάσχα, καθώς η θερμοκρασία βρίσκεται σε άνοδο. Μικρή επιδείνωση αναμένεται από το Μ. Σάββατο με ισχυρούς ανέμους στα πελάγη που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.
Άνοδος της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σε ισχύ έχουν ήδη τεθεί τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας, τα οποία θα κορυφωθούν από σήμερα. Θα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στις εθνικές, σήμερα 15.00-22.00 , αύριο 06.00-16.00 και τη Δευτέρα του Πάσχα: 15.00-22.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα