Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Συνεχίζεται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), για 6η συνεχή χρονιά, η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, Μέσα από προγράμματα και τις εφαρμογές, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια.

Σάββατο 23 Μαρτίου:

Πάτρα:

Εκπαίδευση ενηλίκων, φορέων, εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων και πολιτών με τη χρήση του εξοπλισμού της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της Γέφυρας «Χαρίλαος

Τρικούπης» στο Αντίρριο (10:00-16:00)

Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα σε Αθήνα και Πάτρα

Συνεργάτες και Εθελοντές του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση - ενημέρωση σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Πάτρας με φιλικά αλκοτέστ σε οδηγούς. Οι οδηγοί ανάλογα με το αν έχουν καταναλώσει ή όχι αλκοόλ θα επιβραβεύονται ή θα δέχονται συμβουλές να μην χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο τους για εκείνη τη βραδιά.

Κυριακή 24-Τρίτη 26 Μαρτίου:

Πάτρα:

Εκπαίδευση ενηλίκων, φορέων και συλλόγων με τη χρήση του εξοπλισμού της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Αντίρριο (10:00-16:00)

Χανιά - Κρήτη:

Δράσεις στα Χανιά πραγματοποιούνται από 19-22 Μαρτίου από το συνεργαζόμενο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΠΡΟ.Τ.Α.) με επίκεντρο την ενημέρωση για το κράνος με κεντρικό σύνθημα «ΚΡΑΝΙΟΘΕΙΤΕ» ενώ θα ακολουθήσει διοργάνωση στην 115 Αεροπορική Βάση της Σούδας.

Δράσεις επίσης υλοποιούνται πανελλαδικά από Φορείς, εθελοντικές οργανώσεις και ενεργούς πολίτες και δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα.

Στη δυσκολία της κρίσης απαντάμε με ευγένεια στο δρόμο!

Περισσότερες πληροφορίες: Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: 210-8620150, [email protected]

Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων: 210- 3640604, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα