Εργαστήρι αυθορμητισμού

Δωρεάν Μάθημα Αυτοσχεδιασμού improViBE από τον Δήμο Αθηναίων την Πέμπτη 04 Σπετεμβρίου από τις 18:45 στη διεύθυνση Βασιλείου Μακεδόνος 2, Αθήνα.

Πάρε όσα ξέρεις για τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό και ξέχασε τα. Θεατρικός αυτοσχεδιασμός (improv theater) σημαίνει αυθορμητισμός, παιχνίδι, γέλιο και εορτασμός της αποτυχίας!
Μάθε πώς να αντιδράς πιο γρήγορα, πιο έξυπνα και

πιο αποτελεσματικά σε οτιδήποτε κι αν σου παρουσιάζεται!

Εξερευνούμε τις ανείπωτες δυνατότητες της φαντασίας μας και της δημιουργικότητας μας διδάσκοντας τον εαυτό μας να σκέφτεται λιγότερο και να προσπαθεί λιγότερο.

Μέσα από αυτό το εργαστήρι θα σας δείξουμε τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιασμού που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης. Μαθαίνουμε να μην φοβόμαστε την αποτυχία και να παίρνουμε περισσότερα ρίσκα, και να στηρίζουμε τον διπλανό μας ο οποίος έχει πάρει και αυτός με τη σειρά του ρίσκα. Χτίζουμε εμπιστοσύνη, μαθαίνουμε να αφήνουμε τον έλεγχο και να ζούμε τη στιγμή, αντί να φοβόμαστε για το αποτέλεσμα του ό,τι κάνουμε.

Θα δείτε πόσο εύκολο και ξεκαρδιστικό είναι να αυτοσχεδιάζουμε, να είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε απρόσμενο ερέθισμα, και να παίρνουμε ρίσκα τόσο επί σκηνής όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Το κάθε μάθημα γίνεται με ελάχιστο μπλα-μπλα από τους εκπαιδευτές και είσαστε όρθιοι δοκιμάζοντας τις ασκήσεις κατά το μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στο ρυθμό του παιδικού σας αυθορμητισμού!

Σύνδεσμος http://improvibe.gr/EL/dwrean-mathima-autosxediasmos/

Keywords
Τυχαία Θέματα