Έρευνες στις δυτικές ακτές της Μαλαισίας

Νέα δεδομένα στο θρίλερ με την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Η οικογένεια ενός Κινέζου επιβάτη, υποστήριξε ότι τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο και αρχικά έδωσε σήμα. Σύμφωνα με κινεζικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό, οι αρχές της Μαλαισίας προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν το σήμα. Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing με τους 239 επιβαίνοντες, επεκτείνονται στις δυτικές ακτές της Μαλαισίας:
Αξιωματικός του στρατού ανέφερε ότι το αεροσκάφος ενδέχεται να έκανε αναστροφή και να επέστρεφε στην Κουάλα Λουμπούρ προτού εξαφανιστεί.

Στο μεταξύ η αεροπορική εταιρία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της τρομοκρατικής επίθεσης. Το ενδεχόμενο ανέκυψε μετά την ανακάλυψη ότι δύο επιβάτες ταξίδευαν με κλεμμένα διαβατήρια, ενώ ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, δήλωσε πως εξετάζονται οι ταυτότητες, τουλάχιστον δύο ακόμα επιβατών της πτήσης.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν εξέφρασε σήμερα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που έχει χαθεί από τα ραντάρ από χθες Σάββατο.

«Ο Μπν Γκι-μουν είναι βαθιά λυπημένος από τον θάνατο τόσων ανθρώπων στην τραγωδία της Malaysia Airlines», αναφέρει ένα μήνυμά από το γραφείο του εκπροσώπου του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στο Twitter.

«Απευθύνει τα συλλυπητήριά του σε όλες τις οικογένειες που πενθούν», προσθέτει το μήνυμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα