Επίθεση Σκουρλέτη στην ΧΑ

Επίθεση στην Χρυσή Αυγή με αφορμή τις ομιλίες των Ηλία Κασσιδιάρη, Γιώργου Γερμενή εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, κάνοντας λόγο για κρεσέντο μισαλλοδοξίας και για αποκάλυψη του αποκρουστικού προσώπου των νεοναζιστικών απόψεων ακόμη και τώρα που είναι σε εξέλιξη η δίκη του Παύλου Φύσσα.

Αναφορικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης στον χώρο της
ενέργειας, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι μετά από μεγάλη προετοιμασία της κυβέρνησης αποκρούστηκε η άμεση ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΙΕ και ότι αυτό θα αποτυπωθεί σε νόμο που θα διαφυλάσσει τον δημόσιο χαρακτήρα της ενέργειας.

Για την υπόθεση των Σκουριών, ο κ Σκουρλέτης έκανε λόγο για εγχώρια συστημικά μέσα που θέλησαν να κάνουν τη νύχτα μέρα και πρόσθεσε ότι η απόφαση για αναστολή των εργασιών δεν είχε προεκλογικό χαρακτήρα αλλά υπογράμμιζε την αναγκαιότητα να προστατευθεί το περιβάλλον και έστελνε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα τριτοκοσμική.

«Η κυβέρνηση ούτε χρηματίζεται, ούτε εκβιάζεται, ούτε φοβάται», διεμήνυσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με αιχμή την εφαρμογή του νόμου για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Την προκήρυξη 1.990 ατόμων νοσηλευτικού και παρα-ιατρικού προσωπικού από τον ΑΣΕΠ για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες προανήγγειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και δεσμεύθηκε ότι θα τελειώσει το πάρτι διαφθοράς στην υγεία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά το ΕΚΑΒ διαθέτει το καλύτερο συνεργείο αυτοκινήτων αλλά πληρώνει για τα 700 ασθενοφόρα 6.500 ευρώ το ένα για σέρβις και ανταλλακτικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα