Επίθεση δέχθηκε ο Π. Καμμένος στο Κερατσίνι

Επίθεση δέχθηκε προσερχόμενος στη διαδήλωση, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος προπηλακίστηκε, τραυματίσθηκε ελαφρά για να φυγαδευθεί στη συνέχεια από τους άνδρες της ασφάλειας του.

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε. Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι εννοεί «το μαύρο μέτωπο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτή την ώρα, μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μεταβαίνει σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

Η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου καταδικάζει την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Η ΝΔ καταδικάζει με ανακοίνωσή της την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου στο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι, την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη. «Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους», επισημαίνει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Την επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ. «Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα