Επιτέλους νίκη για ΠΑΟ

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ξάνθης με 2-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά τις 25 Αυγούστου, έχοντας ως κορυφαίο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Με τον διεθνή άσο μάλιστα να ξεσπάει μετά το δεύτερο τέρμα που πέτυχε πανηγυρίζοντας έξαλλα και δείχνοντας το... μαλλιά του.

Οι πράσινοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο για 65' με την απόδοση τους να πέφτει στην συνέχεια αλλά να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
παρέταξε το Τριφύλλι με μια έκπληξη στην ενδεκάδα αλλά αυτή δεν είχε να κάνει με πρόσωπο αλλά με την θέση στην οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Βύντρα. Ο Πορτογάλος για πρώτη φορά στην θητεία του στο Τριφύλλι τον τοποθέτησε ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Βιτόλο. Θέση στην οποία ναι μεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Βύντρα αλλά κυρίως όταν στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Πανηλειακό.

Γήπεδο: "Πηγάδια"

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Ξάνθη (Κωστένογλου): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο (77' Ονουάτσι), Νάκας (46' Πλάτελας), Μαρκόφσκι, Φλίσκας, Βασιλάκάκης (70' Μάνταλος), Ντάνι .

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζέκα (65' Μαυρίας), Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (87' Μαρίνος), Σεϊταρίδης, Σισοκό, Τοτσέ (74' Φορναρόλι).

Κίτρινες κάρτες: 10' Μπαξεβανίδης, 56' Μπέρτος, 68' Σπυρόπουλος, 90' Μαρίνος, 90+Σεϊταρίδης, 90+ Καρνέζης

Κόκκινη κάρτα:

Σκόρερ: 7' Μαρκόφσκι, 26'-29' Χριστοδουλόπουλος,

Keywords
Τυχαία Θέματα