Επίσκεψη Πάνου Καμμένου στον Πειραιά

«Τη Δευτέρα έρχεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του σήμερα στον Πειραιά. Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά,
την κεντρική δημοτική αγορά της πόλης, όπου μίλησε με καταναλωτές και καταστηματάρχες, καθώς και τον μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της επίσκεψης, είπε ότι έχουν μείνει πλέον μόνο τρία 24ωρα, μέχρι την απόφαση του ελληνικού λαού «να επανακτήσει την εθνική του κυριαρχία, την αξιοπρέπεια στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «έχουν μείνει ακόμα τρία 24ωρα, μέχρι ο ελληνικός λαός να επαναφέρει τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, να κυβερνάται η χώρα από μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι μέσω e-mail. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν φοβήθηκαν την εκστρατεία τρόμου. Καταλαβαίνουν ότι έρχεται η ελπίδα. Καταλαβαίνουν ότι τη Δευτέρα έρχεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Κατέληξε, λέγοντας ότι το κόμμα του θα είναι «το αναγκαίο καλό» διασφαλίζοντας- όπως είπε- «με τις "κόκκινες γραμμές", τα εθνικά θέματα, τις σχέσεις της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό, τη φορολογία και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων».

Απόψε, ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω. Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» (Νικολάου Πλαστήρα 20, στάση μετρό Αιγάλεω), ενώ αύριο ο κ. Καμένος θα περιοδεύσει στα Δωδεκάνησα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα