Επίσκεψη Δένδια στο ΕΤΗΜ

«Υπήρχαν εποχές κυρίες και κύριοι που τα χρήματα θεωρούσαμε ότι υπάρχουν σε αφθονία, βεβαίως αυτό αποτελούσε πλάνη, όπως απεδείχθη αργότερα. Όμως τώρα, η Πατρίδα οφείλει να συνεχίσει να έχει Ένοπλες Δυνάμεις, διατηρώντας δεδομένο τον στόχο της προάσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας με πολύ λιγότερα χρήματα.», επισήμανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, μιλώντας στους εργαζομένους, , κατά την επίσκεψή του στο Εργοστάσιο Τηλεπικοινωνιακών - Ηλεκτρονικών Μέσων (ΕΤΗΜ) της Πολεμικής Αεροπορίας, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά.

Ο ΥΠΕΘΑ Ν.Δένδιας,

πρόσθεσε ότι: « Τα χρόνια αυτά οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αποδίδουν το ίδιο αποτέλεσμα με πολύ λιγότερους πόρους. Έχουμε μάθει να αξιοποιούμε παλαιότερα συστήματα, να επισκευάζουμε πράγματα που παλαιότερα εγκαταλείπονταν, να εφευρίσκουμε λύσεις, εκεί που προηγουμένως δηλώναμε αδυναμία και αγοράζαμε και εισάγαμε προϊόντα.».
Στην συνεχεία, ο κ. Δένδιας συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γεώργιο Παπανικολάου και τον Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο, μετέβη στον χώρο που θα παραχωρήσει η Πολεμική Αεροπορία για την κατασκευή δημοτικού κοιμητηρίου. ύστερα από την τροπολογία που κατέθεσε και ψηφίστηκε στη Βουλή, δίνοντας έτσι λύση σε ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε για αυτό το ζήτημα: «Ο Δήμος που φιλοξενεί εδώ την Πολεμική Αεροπορία, είχε μια τεράστια ανάγκη, η οποία αφορούσε την κοινωνία, ως προς τη συνολική αντίληψη και φιλοσοφία που έχουμε εμείς, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, για το ζην και για το απέρχεσθαι. Δεν επρόκειτο περί μιας απλής χωροταξικής ελλείψεως. Σε αυτήν την ανάγκη ήλθε αρωγός η Πολεμική Αεροπορία και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως είχε υποχρέωση.»

Χρήστος Καπούτσης

Keywords
Τυχαία Θέματα