Επίσημο το «μπλόκο» στη Λεωφόρο

Οι ενδείξεις μπλοκαρίσματος των 7 εκατ. ευρώ, που είχε εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής για την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου, πήραν οριστική μορφή με την υπόθεση να εξελίσσεται αρνητικά για τους «πράσινους».
Πληροφορίες μέσα απ' την Περιφέρεια αναφέρουν πως η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου μετά την τελευταία διάσκεψη και τον έλεγχο της σχετικής σύμβασης ήταν αρνητική, κόβοντας την επιχορήγηση, διότι κρίθηκε παράνομη ως αντίθετη προς το δημόσιο συμφέρον καθώς
επίσης και την αρχή της οικονομικότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τον ισχύοντα νόμο του κράτους για τη Διπλή Ανάπλαση και την εκκρεμότητα που υπάρχει στο ΣτΕ μετά την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατά του προεδρικού διατάγματος. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κι απ' τον Παναθηναϊκό που ενημερώθηκε πως η απόφαση του ελεγκτικού περί μπλοκαρίσματος του κονδυλίου έχει φτάσει πλέον στην Περιφέρεια.

Για την ώρα πάντως ούτε η ΠΑΕ ούτε ο Ερασιτέχνης έχουν ακόμη επίσημη ενημέρωση και τηρούν στάση αναμονής. Αυτό που τονιζόταν εντούτοις απ' τους «πράσινους» είναι πως στο εν λόγω θέμα υπάρχει κοινή γραμμή, συνεχής επικοινωνία και είναι "ένα" σε ό,τι αφορά τις οποιεσδήποτε ενέργειες ακολουθήσουν.

Το θέμα πάει πλέον στην Περιφέρεια και στη Ρένα Δούρου, που είναι και η μοναδική που μπορεί να ασκήσει έφεση. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει άμεσα ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τη νέα περιφερειάρχη, προκειμένου να εξεταστεί το θέμα πολύ πιο επίσημα, δεδομένου ότι χωρίς τα 7 εκατ. ευρώ της επιχορήγησης, αυτομάτως «παγώνει» το πλάνο ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα