Επιμένουν οι αγρότες

Το αγροτικό μέτωπο αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Κλεφτοπόλεμος» και χθες μεταξύ των αγροτών και της αστυνομίας, στον κόμβο της Νίκαιας. Για μία ακόμη φορά, οι αγρότες επιχείρησαν με αντιπερισπασμό να φθάσουν στο οδόστρωμα της Εθνικής με τα πόδια, ωστόσο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν, ενώ δημιουργήθηκε και ένταση με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Στο μεταξύ, οι αγρότες της Λάρισας, που συνεδρίασαν

στον Πλατύκαμπο, αποφάσισαν να ενισχύσουν και με δικές τους δυνάμεις το μπλόκο της Νίκαιας. Στην κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, του δήμου Σερρών, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης και Σερρών - Προμαχώνα, προσβλέπουν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού, που συνεχίζουν να ενισχύουν τις δυνάμεις τους.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός είπε ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αγρότες να ενταχθούν στο νυχτερινό τιμολόγιο με προσαρμοσμένο το ωράριο για το πότισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα