Επιχειρηματικό Πάρκο Μεγαλόπολης

Ακόμη ένα βήμα για τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης έγινε με την παρουσίαση της σχετικής επένδυσης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών που σχετίζονται με δραστηριότητες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και μεταποιητικές, καθώς και δραστηριότητες του τριτογενούς τομέα του νομού Αρκαδίας και των όμορων νομών Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ηλείας, για τις προοπτικές ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, καθώς και για τα αρχικά οικονομικά στοιχεία
της επένδυσης.

Στη στροφή των νέων στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα αναφέρθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννης Μπουντρούκας, υπογραμμίζοντας ότι το Επιχειρηματικό Πάρκο Μεγαλόπολης μπορεί να αποτελέσει μακροπρόθεσμα μια κοιτίδα καινοτομίας και ένα φυτώριο νέων ιδεών και προϊόντων.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, Παναγιώτης Μπούρας, τόνισε ότι η λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη αποτελεί μια αναγκαιότητα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, καθώς πρόκειται να δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη, τόσο της τοπικής οικονομίας όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Σημείωσε ότι η χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου, εντός του Ενεργειακού Κέντρου Μεγαλόπολης της Δ.Ε.Η., δίνει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Επιπλέον, κάλεσε τόσο τον επιχειρηματικό κόσμο του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας όσο και των όμορων νομών, να αγκαλιάσουν την όλη προσπάθεια και να επενδύσουν στην περιοχή προς όφελος όλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα