Επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-2 επί του ΠΑΟΚ, έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά και χρειάζεται μία νίκη για να επανέλθει στους τελικούς της Α1 βόλεϊ ανδρών. Δεκάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι.Μία ακόμα ματσάρα έγινε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 3-2 σετ επί του δικέφαλου

του Βορρά και πήρε προβάδισμα πρόκριση για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Στο ται μπρεικ επίθεση του Πρωτοψάλτη έφερε το σκορ στο 9-6, με τον ΠΑΟΚ να αντιδρά. Με επίθεση και μπλοκ του Χιμένες έγινε το 9-8 και μετά ακολούθησε η φάση που έφερε τη διακοπή. Ο Κουκ έκανε επίθεση από την πίσω ζώνη οι διαιτητές δεν είδαν επαφή και έδωσαν τον πόντο στον ΠΑΟΚ και το σκορ να γίνεται 9-9.

Το μοναδικό μελανό σημείο ήταν η δεκάλεπτη διακοπή στο τάι μπρέικ. Οι διαιτητές έδωσαν άουτ την επίθεση του Κουκ, οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν και κάποιοι θεώρησαν σωστό να πετάξουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από δέκα λεπτά και μετά την παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού τα πνεύματα ηρέμησαν με τον Χιμένες να βλέπει την κόκκινη κάρτα αφού φέρεται να έκανε χειρονομία προς τους οπαδούς των πρασίνων.

Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων την ερχόμενη Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό να θέλει μία νίκη για να πάει στους τελικούς. Μετά από δέκα λεπτά ο αγώνας άρχισε και πάλι με τον Χιμένες να βλέπει την κόκκινη κάρτα. Ο Ραγκέλ ήταν άστοχος και έτσι ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και πάλι με δύο (11-9). Με μπλοκ του Μπέλου στον Χιμένες οι πράσινοι ξέφυγαν με 13-10 για να έρθει μία επίθεση του Κουκ και ένα λάθος του Χιμένες για να τελειώσει το ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα