Επεισόδια στο Ο.Π.Α.

Νέα επεισόδια, νωρίτερα, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Άγνωστοι εισέβαλαν στο κτίριο, άρπαξαν μία κάλπη και την έκαψαν στην Πατησίων.

Μικροεπεισόδια και έξω από τη Νομική, όταν ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να εισέλθει στο κτίριο και συνεπλάκη με φοιτητές που τους εμπόδισαν.

Το μεσημέρι ομάδα κουκουλοφόρων συνεπλάκη με φοιτητές στο Αριστοτέλειο και προκάλεσε ζημιές στη Γεωπονική και Πολυτεχνική Σχολή. Για τέσσερις τραυματίες
μέλη της, κάνει λόγο η ΔΑΠ.

Ευθύνες στην κυβέρνηση επέρριψε ο πρόεδρος της ΝΔ: "Την ώρα που η κυβέρνηση επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας, οι κουκουλοφόροι, με τις πλάτες της πλέον, μπαίνουν και τα σπάνε στα πανεπιστήμια" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Ένταση σημειώθηκε και στο Χημικό, επί της Ναυαρίνου, όπως και στο Μετσόβιο, όταν κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλουν στα Ιδρύματα.

Να αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης καλεί την ακαδημαϊκή κοινότητα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Τα επεισόδια και τις επιθέσεις κατήγγειλε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρει, "τα περιστατικά βίας που εκτυλίχθηκαν έχουν στόχο να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και να κρατήσουν το φοιτητικό σώμα μακριά από την εκλογική διαδικασία".

Αυτή την ώρα ηρεμία επικρατεί σε όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα