Επεισόδια και αναβολή στο χάντμπολ!

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο κλειστό της Κυψέλης ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της αστυνομίας πριν την έναρξη του τελικού των πλεϊ όφ ανάμεσα στην «Ενωση» και τον Διομήδη Αργους, οδηγώντας στην αναβολή του.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών της Ένωσης και των αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησαν περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Άμεσα οι διαμάχες πήραν έκταση και μεταφέρθηκαν στο παρκέ του γηπέδου, ενώ τα δακρυγόνα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Αξίζει να σημειωθεί πως το κλειστό του

Πανελληνίου ήταν κατάμεστο, με χίλιους φίλους της «Ένωσης» να δίνουν το «παρών»

Οπαδός της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο κόσμος αποχώρησε απ' το κλειστό και παρέμεινε στο εξωτερικό του γηπέδου.

Οι διαιτητές και η αστυνομία συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει το ματς, όμως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν φαίνεται ότι μπορεί να επιτρέψει τη διεξαγωγή του.

Μισή ώρα περίπου αργότερα, η ατμόσφαιρα καθάρισε, οι οπαδοί της «ένωσης» επέστρεψαν στις εξέδρες και συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ τους.

Έπειτα από 45 λεπτά, ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, αποφάσισαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Το φύλλο αγώνα έκλεισε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει την Δευτέρα (2/6) για την τύχη του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι το παιχνίδι να μεταφερθεί για την Τρίτη (3/6) στο ίδιο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς θεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα