Επαναληπτικές στο ΔΣΑ
Οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 και την μεθεπόμενη Τρίτη 4 Μαρτίου 2014.
Ειδικότερα, ο Βασίλης Αλεξανδρής έλαβε ποσοστό
Στην εκλογική αναμέτρηση του ΔΣΑ ακολουθούν ο Βασίλης Παπαστεργίου με ποσοστό 13,24 % (ψήφους 1.488), ο Παναγιώτης Γαλετσέλλης με ποσοστό 10,97% (ψήφους 1233), ο Παναγιώτης Περάκης με ποσοστό 6,74% (ψήφους 757), ο 'Αγγελος Βρεττός με ποσοστό 5,45 % (ψήφους 612), ο Γιώργος Παριανός με ποσοστό 3,05 (ψήφους 343) και τέλος ο Γιώργος Μαραγκός με ποσοστό 2,66% (ψήφους 299).
Το 2011 στις εκλογές του α' γύρου των εκλογών του ΔΣΑ πρώτος είχε έρθει με ποσοστό 26,07% ο Δημήτρης Βερβεσός και δεύτερος ο Γιάννης Αδαμόπουλος με ποσοστό 19,92%.
Ο κ. Αλεξανδρής μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι η έμπρακτη απάντηση των δικηγόρων στην εγκατάλειψη του κλάδου, στην υποβάθμιση του ΔΣΑ. Την επόμενη εβδομάδα όλοι μαζί δυναμικά και ανεξάρτητα σφραγίζουμε την νέα δημιουργική πορεία του Συλλόγου».
Παράλληλα, ο κ. Αδαμόπουλος δήλωσε: «Η δικηγορική κοινότητα της Αθήνας έστειλε σήμερα ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
Συγχαίρω τον κ. Αλεξανδρή - όπως και τους λοιπούς συνυποψηφίους μας - για το σημερινό αποτέλεσμα και τον καλώ την προσεχή εβδομάδα να δώσουμε έναν έντιμο και όμορφο αγώνα, επιτέλους χωρίς λασπολογίες και χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη», αλλά στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων και χωρίς να κρύβουμε τις ταυτότητές μας.
Από τη δική μου πλευρά, έχοντας πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας και έχοντας μάθει να αγωνίζομαι σκληρά, θα συνεχίσω την προσπάθεια για την προάσπιση της δικηγορικής ύλης, τη διασφάλιση των νόμιμων αμοιβών μας και τη διευκόλυνση της δικηγορικής καθημερινότητας με τη μετάβαση της δικηγορίας στην ψηφιακή εποχή, επιτεύγματα που μέχρι σήμερα πετύχαμε όλοι μαζί.
Η επαναληπτική εκλογή της προσεχούς Κυριακής και Τρίτης είναι πεδίο σύγκλισης ευρύτερων δυνάμεων στη βάση κοινών δικηγορικών αξιών. Καλώ όλους εκείνους τους φορείς που αποδέχονται επί της αρχής την αγωνιώδη θεσμική μάχη συλλογικής αξιοπρέπειας που δίνουμε για την ελάφρυνση του Έλληνα δικηγόρου και τη βελτίωση των συνθηκών άσκησης του λειτουργήματος, να τη δώσουμε στο μέλλον μαζί».
Τέλος, ο κ. Αδαμόπουλος, προσέθεσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και ζητώ με ευθύτητα και ειλικρίνεια την ανανέωση της εντολής και της εμπιστοσύνης τους».
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Μάρω Κοντού: «Η Αλίκη μου έφαγε τον άντρα»
- Ποιοι παίρνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ως 150 ευρώ στο δημόσιο
- Άλκης Κούρκουλος: «Καταστράφηκα οικονομικά και μένω στην Κυψέλη»!
- Τα αποτελέσματα μεγάλης διαδικτυακής ψηφοφορίας
- Η Γη κρύωσε νωρίς...
- Ερντογάν προς το γιο του Μπιλάλ: Κρύψε γρήγορα το ένα δις κλεμμένα που έχουμε...
- Παράταση μέχρι 30/4 στη χορήγηση προνοιακών επιδομάτων
- Harry Style & Kendall Jenner είπαν… αντίο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Athina984
- Επαναληπτικές στο ΔΣΑ
- Απόφαση «βόμβα» για τις περικοπές εφάπαξ
- Ανασχηματισμός στο Περού
- Συνάντηση με την ηγεσία του υπ. Εργασίας
- «Ναι» επί της αρχής
- Επικοινωνία Ολάντ- Πούτιν για Ουκρανία
- Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Ηρακλή
- Ιαπωνία: κακή διαχείριση στη Φουκουσίμα
- Ισραηλινή επιδρομή στο ανατολικό Λίβανο
- «Οι τέχνες στο σχολείο»

- Τελευταία Νέα Athina984
- Επαναληπτικές στο ΔΣΑ
- Απόφαση «βόμβα» για τις περικοπές εφάπαξ
- Ανασχηματισμός στο Περού
- Ιαπωνία: κακή διαχείριση στη Φουκουσίμα
- «Οι τέχνες στο σχολείο»
- Επικοινωνία Ολάντ- Πούτιν για Ουκρανία
- Πακιστάν: Πολύνεκρες αεροπορικές επιδρομές
- «Ναι» επί της αρχής
- Συνάντηση με την ηγεσία του υπ. Εργασίας
- Ισραηλινή επιδρομή στο ανατολικό Λίβανο
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Αυτοκτόνησε η καλλονή Σάρλοτ Ντόσον νικημένη από την κατάθλιψη!
- Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν στόχο στον Λίβανο
- Με κέρδη έκλεισε το Τόκιο
- Κίνδυνος τιμωρίας για Λεωφόρο
- Η SCA στηρίζει τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς
- Δυτική Ελλάδα: Νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας των νέων από τον ΟΑΕΔ
- Δεύτερος γύρος εκλογών για τους δικηγόρους: Πάνω από 40% η αποχή
- Καταθέσεις εκατομμυρίων, ιλιγγιώδη ποσά σε... ξυλουργούς και σχέδια "σφαγής" διαδηλωτών - Τα έγγραφα που "καίνε" τον Γιανουκόβιτς (VIDEO)
- Κάτω Παρτάλι: Τι τηλεθέαση σημείωσε το 4ο επεισόδιο;
- Οι “μηχανικοί” το “ψάρεμα”, το “ουζερί” - Διάλογοι που καίνε τους λαθρέμπορους