Εντυπωσιακά παιχνίδια στο Roland Garos

Με μυθική ανατροπή ο 19χρονος Θανάσης Κοκκινάκης προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Τέσσερις ώρες έπαιζε το δίδυμο Φραντσέσκα Σκιαβόνε και Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης προκρίθηκε στους 32 του Roland Garos και θα τεθεί αντιμέτωπος με το No 1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι.

Στην χθεσινή αναμέτρηση, ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός, νούμερο 84 στον κόσμο, τέθηκε αντιμέτωπος με τον καλό του φίλο, Αυστραλό, Μπέρναρντ Τόμιτς. Το Νο27 του ταμπλό προηγήθηκε με 6-3, 6-3 και 5-2 στο πέμπτο σετ,

όμως το πείσμα του Κοκκινάκη του επέτρεψε να ξαναμπεί στο ματς. Ισοφάρισε σε 2-2 σετ και πήρε τη νίκη στο πέμπτο με 10-8. Ο Κοκκινάκης αγωνίζεται με wild card στο χωμάτινο Grand Slam.

Λίγο νωρίτερα η Φραντσέσκα Σκιαβόνε και η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, δύο πρώην νικήτριες στο Παρίσι, έπαιζαν για τρεις ώρες και 50 λεπτα! Στο τρίτο σετ έγιναν 13 break στο σερβίς, εκ των οποίων τα εννιά ήταν συνεχόμενα! Η Σκιαβόνε πανηγύρισε τη νίκη με 6-7 (11-13), 7-5, 10-8 στην τρίτη ευκαιρία που είχε για να πάρει το ματς και ενώ είχε σώσει έξι μπάλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα