Ένταση στην ΕΕΑ με Μελισσανίδη

Ένταση προκλήθηκε στην ΕΕΑ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το μέλος της Επιτροπής Γιώργο Βάμβουκα. Εν τω μεταξύ, δεκτή με ψήφους 4-3 έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση ΑΕΚ-Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ.

Έντονη

λογομαχία με το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καικαθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιο Βάμβουκα είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ΕΕΑ.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονη λεκτική διαμάχη, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, αλλά και καταγγελίες.

Στο μεταξύ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ να συμπεριληφθεί στο στοιχηματικό κουπόνι και με ψήφους 4-3 έκανε δεκτή τηνκαταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ασυμβίβαστο στη σχέση της «Ένωσης» μετον ΟΠΑΠ λόγω της διοικητικής σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ομάδα. Η επιτροπή δέχθηκε πως ναι μεν δεν έχει μετοχές στο όνομά του, αλλά πως ασκεί διοίκηση.

Μετά από αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας την άμεση διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη παρά τους περιοριστικούς που του έχουν επιβληθεί και προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των μελών τηςΕπιτροπής.

Η Επιτροπή με τη σειρά της του απάντησε ότι το ψάχνει ήδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα