«Ενισχυμένη η κυβέρνηση»

«Η κυβέρνηση βγήκε πιο ενισχυμένη από την ψηφοφορία διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για προβλήματα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου χθες το βράδυ στην ολομέλεια της Βουλής με 168 ψήφους υπέρ έναντι 123 κατά και ένα παρών του ανεξάρτητου βουλευτή Μάρκου Μπόλαρη.

Πυρά μέσω του Αθήνα
984 εξαπέλυσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης. Μιλώντας στη Νόνη Καραγιάννη έκανε λόγο για λυσσαλέο πόλεμο απέναντι στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τους ανέργους. «Μένουμε άναυδοι. Δεν ήταν μόνο από το υπουργείο οικονομικών η απροθυμία αλλά και από τον κ. Βρούτση. Την αποδίδω στο ότι ορισμένοι θεωρούν την κυβέρνηση μονοκομματική, εξ αυτού προκύπτει και η προβληματική λειτουργία της», τόνισε ο κ Καρύδης.

Με παιδική χαρά παρομοίασε την εικόνα της Κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μιλώντας στην ίδια εκπομπή έκανε λόγο για Αλαλούμ και Βαβέλ. Επιπλέον μίλησε και για ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ στο ότι ο κόσμος δεν αντιδρά. Μάλιστα όπως είπε, πρέπει η ενημέρωση των πολιτών να γίνεται πόρτα - πόρτα και όχι από τηλεοράσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα