Ενημέρωση του εκπροσώπου της ΝΔ

Η Κυβέρνηση είναι πλέον γεγονός ότι λέει ψέματα για την οικονομία, υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης. Σχολιάζοντας την υποβάθμιση της χώρας από τη Standard and Poors, ο αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας του κόμματος, Χρήστος Σταϊκούρας, υπογράμμισε ότι το περιεχόμενο της αξιολόγησης είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Σχετικά με τη δήλωση του υπουργού Υγείας ο οποίος και ζήτησε "να πούμε όλη την αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της χώρας" ο κ. Μιχελάκης ζήτησε να μάθει από την κυβέρνηση ποια είναι αυτή η αλήθεια την οποία
και κρύβουν, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθύμισε σειρά τοποθετήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΚΤΕ του κόμματος ζήτησαν από τον κ. Παπακωσταντίνου να πει την αλήθεια στο λαό.

"Σκορποχώρι" χαρακτήρισε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση ο κ. Μιχελάκης, αναφερόμενος σε ένα "νέο κυβερνητικό αλαλούμ". Ο εκπρόσωπος της ΝΔ καυτηρίασε "τη διάσταση απόψεων που καταγράφηκε", όπως επεσήμανε, "μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Δρούτσα, αλλά και μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και της κ. Μπιρμπίλη".

Keywords
Τυχαία Θέματα