Ενημέρωση κυβερνητικού εκπροσώπου

Το θέμα των συμβασιούχων είναι απότοκο μιας πελατειακής λογικής, τις συνέπειες της οποίας πληρώνουμε μέχρι σήμερα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σημείωσε ότι μονιμοποίηση δεν θα γίνει για όποιους δεν το δικαιούνται. "Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάζουν, δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτή η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, καθώς έχει άξονα τη νομιμότητα", κατέληξε ο Γιώργος Πεταλωτής.

"Το πρόγραμμα του μνημονίου
βγαίνει, και απάντησε σε αυτό ο πρωθυπουργός", υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παντελή Οικονόμου, ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Ο Γιώργος Πεταλωτής πρόσθεσε ότι ο κύριος Οικονόμου ξεκινά από διαφορετική αφετηρία απ αυτή που ξεκινά και τελειώνει η αντιπολίτευση, και πρόσθεσε ότι ο ρόλος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά τις αποκρατικοποιήσεις είναι δυναμικός, καθώς εκφράζει απόψεις και αγωνία των πολιτών.

"Περιμένουμε να διαβιβαστεί η υπόθεση των υποβρυχίων στη Βουλή, και αν προκύψουν ευθύνες θα διερευνηθούν", τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής. Χαρακτήρισε υποκριτικά τα όσα υποστηρίζει η ΝΔ, και υπενθύμισε ποιος ήταν ο χειρισμός σε υποθέσεις σκανδάλων επί των ημερών της, αλλά και πως χρησιμοποίησε τη δικαιοσύνη , προκειμένου να τα καλύψει.

"Η ΝΔ δεν πείθει κανέναν για τη βούλησή της να υπάρξει διαλεύκανση οποιασδήποτε υπόθεσης", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά τέλος, με διαρροές ονομάτων πρώην υπουργών, σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με διαρροές, και πιστεύσει μόνο σε θεσμικές διαδικασίες. " Αν εμπλέκεται κάποιος πρώην υπουργός υπάρχουν οι διαδικασίες να το διερευνήσουμε", κατέληξε ο Γιώργος Πεταλωτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα