Ενημέρωση εκπροσώπου ΝΔ

Αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την ταχύτερη δυνατή περάτωση της προκαταρκτικής εξέτασης που ήδη διεξάγεται για την υπόθεση των υποβρυχίων, υποβάλλει η ΝΔ, επικαλούμενη τη σοβαρότητα του σκανδάλου, τον αριθμό των εμπλεκομένων προσώπων και την πιθανότητα ανάμιξης πρώην υπουργών του κυβερνώντος κόμματος, όπως τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ,
γνωστοποίησε την πρόθεση του κόμματος, εάν ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά μη πολιτικών προσώπων και κατά πολιτικών προσώπων για αδικήματα που δεν υπάγονται στην αρμοδιότητα της Βουλής, να υποβάλλει αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την κίνηση της διαδικασίας ορισμού εφέτη ανακριτή.   

Για πρωτοφανή ανακολουθία της κυβέρνησης που οδηγεί σε νέα σκληρά μέτρα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης. Επανέφερε το αίτημα για παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωσή του, πως "αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα σημαίνει πως θα έχει αποτύχει η πολιτική του".

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών, ότι χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα, "διαρθρωτικές παρεμβάσεις", συμπεριφερόμενος σαν "άλλος καλόγερος του Μεσαίωνα που βαφτίζει το κρέας ψάρι". 
Keywords
Τυχαία Θέματα