«Εναλλακτική Σύνοδος» στην Αθήνα

Χαιρετισμό στην διήμερη ευρωπαϊκή εναλλακτική σύνοδο που διοργανώνουν κινήματα και οργανώσεις της Ευρώπης αρχίζει το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στην εκδήλωση παρουσίασης του Μανιφέστου των Λαών, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει τουρκική αντιπροσωπεία που θα μεταφέρει και το κλίμα που επικρατεί στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες. Η Σύνοδος «Αlter Summit» θα κορυφωθεί με διαδήλωση στην Αθήνα, το απόγευμα του Σαββάτου.

«Με πλήρη συναίσθηση ότι υπάρχουν πάρα πολλά που μας συνδέουν, συντονίζουμε τους αγώνες μας και οργανώνουμε μια συνάντηση- σταθμό στην πάλη των ευρωπαϊκών λαών εναντίον των πολιτικών λιτότητας και αυταρχισμού που προωθούνται σε όλη την Ευρώπη» τόνισε, στη συνέντευξη Τύπου ο Χάρης Γολέμης, μέλος της ελληνικής οργανωτικής επιτροπής του Alter Summit.

Η εναλλακτική σύνοδος διοργανώνεται από το ελληνικό κοινωνικό κίνημα με την υποστήριξη οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, συνδικάτα, ΜΚΟ, πολιτικές και πολιτισμικές προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη, και αποτελεί μια ευκαιρία να παρουσιαστεί το Μανιφέστο του Alter Summit, που εκφράζει τις εναλλακτικές προτάσεις του κοινωνικού κινήματος ενάντια στην κρίση, όπως επίσης να χαιρετήσει τους αγώνες της περασμένης χρονιάς αλλά και να προτείνει μια κοινή ατζέντα δράσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα