Έμειναν στο...μηδέν

ΠΑΟΚ και o Αστέραw Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στην «παγωμένη» και άδεια Τούμπα. Οι δύο ομάδες-κυρίως οι γηπεδούχοι-προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν και το πολυπόθητο γκολ, αλλά λίγο η αστοχία των παικτών τους (με πιο αξιοσημείωτη την περίπτωση του Μακ που βρέθηκε τέσσερις φορές σε θέση βολής) και λίγο οι αποκρούσεις του Θεοδωρόπουλου και του Ιτάνζ έφεραν τη λευκή ισοπαλία.

Ο βαθμός είναι σαφώς κέρδος για τους φιλοξενούμενους που
έμειναν σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟΚ (στους τρεις βαθμούς η διαφορά τους), ενώ η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μπορεί να κρατήσει6 την αμυντική βελτίωση μία εβδομάδα μετά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στη Λεωφόρο. Σίγουρα, όμως, απέχει από το σύνολο που έκανε προέλαση στην αρχή της περιόδου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Μακ, Γκολάσα (87' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Περέιρα (56' Σαλπιγγίδης), Μακ (80' Τζιόλης), Αθανασιάδης.

Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (90'+2' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (77' Πάρα), Γιαννώτας (70' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες

Γκολ:

Κάρτες: 37' Γκοϊάν, 58' και 79' Κάτσε, 86' Νομπόα

Αποβολές: 79' Κάτσε
Keywords
Τυχαία Θέματα