Ελεύθερος μετά τον «χρηματισμό»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων του νοσοκομείου «Σωτήρια», ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένο χρηματικό ποσό ύψους 50.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε ενδελεχή έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των συνδικαλιστών, όπως δηλωσε ο Υπουργός Υγείας Αδωνιας Γεωργιάδης.

Στον έλεγχο αυτό θα προχωρήσει το υπουργείο Υγείας με αφορμή όχι μόνο το χρηματισμό του συνδικαλιστή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αλλά και όσων δήλωσε ο ίδιος στις καταγεγραμμένες συνομιλίες
του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε τα εξής: «Μετά από αυτό το περιστατικό με τη σύλληψη του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» με τα 50.000 ευρώ και λόγω των δικών του καταγραμμένων δηλώσεων, ότι είχε σκοπό να μοιραστεί τα χρήματα με μέλη του διοικητικού του συμβουλίου -δεν υιοθετώ τον ισχυρισμό αλλά- οφείλουμε να εξετάσουμε τα πάντα. Άρα, θα ζητήσω τον ενδελεχή έλεγχο, όπως έχω κάνει και για τις διοικήσεις των νοσοκομείων, και των συνδικαλιστών».

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι δεν είναι η πρόθεσή του να σπιλώσει κανέναν. «Αντιθέτως, είπε, αποδίδουμε στην κοινωνία τον καθένα καθαρό μετά από έλεγχο. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές πρέπει να απαιτήσουν να γίνουν αυτοί οι έλεγχοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα