Έλαμψαν Σαμαράς και Καπετάνος

Μια ακόμη σπουδαία βραδιά στα... αστέρια για τον Γιώργο Σαμαρά και τον Παντελή Καπετάνο. Οι δύο έλληνες επιθετικοί ήταν πρωταγωνιστές για Σέλτικ και Κλουζ. Ο Σαμαράς άνοιξε το σκορ στο Καμπ Νου, αλλά η Μπαρτσελόνα έστω στο 90΄ με τον Άλμπα επικράτησε της Σέλτικ (2-1). Ο Καπετάνος πάλι ήταν απο τους καλύτερους της Ρουμανικής ομάδας στην ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία με την Γαλατά. Αναλυτικα η αποψινή δράση
στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στους ομίλους 5-8.

5ος Όμιλος: Μεγάλη νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ επί της Τσέλσι με 2-1 που την καθιστά επικεφαλής του πέμπτου ομίλου. Η Ουκρανική ομάδα, η οποία έχει δώδεκα νίκες στο πρωτάθλημά της σε ισάρριθμες αναμετρήσεις, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Άλεξ Τεξέιρα και ο Φερναντίνιο στο 52ο λεπτό εκανε το 2-0.Το μόνο που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να μειώσουν με τον Όσκαρ στο 88ο λεπτό. Στο άλλο ματς του ομίλου Νόρτζελαντ και Γιουβέντους αναδείχθησαν ισόπαλες με 1-1. Οι Δανοί άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέργκμαν. Η Γιουβέντους προσπάθησε για την ισοφάριση και τα κατάφερε τελικά στο 81ο λεπτό με το πλασέ του Βούσινιτς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Σαχτάρ Ντόνεσκ 7

2.Τσέλσι 4

3.Γιουβέντους 3

4.Νόρτζελαντ 1

6ος Όμιλος: Όσο... χρειάστηκε έπαιξε η Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να πάρει το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στη Λιλ (1-0). Οι Βαυαροί δεν δυσκολέυτηκαν απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου τους και το πέναλτι του Μέλερ στο 20ο λεπτό έφτασε για τη νίκη. Η Βαλένθια πάλι έκανε το κάτι παραπάνω στη Λευκορωσία. Το τελικό 3-0 επί της Μπάτε τα λέει όλα. Όλα τα... λεφτά ο Σολδάδο που έκανε χατ τρκ (45+1΄, 55΄59΄)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Βαλένθια 6

2.Μπάτε Μπορίσοφ 6

3.Μπάγερν Μονάχου 6

4.Λιλ       0
7ος όμιλος: Η Μπαρτσελόνα δεν... πατά καλά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Κερδίζει όμως. Ο Σαμάρας της έβαλε δύσκολα ανοίγοντας το σκορ για τη Σέλτικ στο 18ο λεπτό, η παρέα του Μέσι όμως με τον Ινιέστα και τον Άλμπα στο φινάλε επικράτησαν με 2-1. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καριόκα.Η ισοφάριση για την Μπενφίκα ήρθε στο 33ο λεπτό, με τον Λίμα. Και ενώ όλα έδειχναν οτι το ημίχρονο θα έβρισκε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία, η Σπαρτάκ πέρασε μπροστά στο σκορ με το αυτογκολ του Ζαρντέλ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπαρτσελόνα 9

2. Σέλτικ 4

4. Σπαρτάκ Μόσχας 3

3. Μπενφίκα 1
8ος Όμιλος: Για το... μεγάλο κόλπο πήγε η Μπράγκα στο "θέατρο των ονείρων". Δύο γκολ του Άλαν (2΄,20΄) της έδωσαν αέρα νίκης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να... πεθάνει. Δύο γκολ του Μεξικανού Χερνάντεζ και ένα του Έβανς έφερνα τα πάνω-κάτω (3-2) και μια μεγάλη νίκη για τους Άγγλους. Στο άλλο παιχνίδι η Κλουζ των πολλών εκπλήξεων και του Παντελή Καπετάνου δεν... έπεσε ούτε στην Πόλη. Το τελικό 1-1 με τη Γαλατά μάλλον αδικεί τους Ρουμάνους. Η Κλου
Keywords
Τυχαία Θέματα